Velkommen til boklansering

11/09/2023
Velkommen til lansering av boken "Avbrutt – fortellinger om abort". Møt forfatterne June Holm og Vilde Bratland Hansen i samtale med redaktør Marte Eielsen. Velkommen til Trekanten (Pilestredet 24, 0165 Oslo) fra kl. 18.30, programmet starter fra scenen kl. 19:00. Det blir anledning til å kjøpe boken signert.


Bokbeskrivelse: Abort er en vanlig erfaring blant norske kvinner. Om lag 30 prosent tar abort i løpet av livet – i tillegg er spontanabort utbredt. Likevel er abort et tema som er underkommunisert og tabubelagt.Da June Holm ble uønsket gravid og tok abort, følte hun på både ensomhet, skam og skyldfølelse. Da Vilde Bratland Hansen ville være en god støtte for en venninne som gjennomgikk en abort, fant hun ikke litteratur som kunne være til hjelp. De to forfatterne bestemte seg for å snakke med norske kvinner om hvordan de opplever både provosert abort og spontanabort. For noen er opplevelsen uproblematisk, mens andre synes valget er vanskelig – og noen står i en utfordrende livssituasjon. Kvinnene har ulike historier, men de fleste deler samme ønske: Vi må snakke mer om abort! Forfatterne dokumenterer ulike abortprosesser og lar også helsepersonell komme til orde. Slik skaper "Avbrutt – fortellinger om abort" større forståelse og mer åpenhet om et viktig tema. Besøk Facebook-siden til arrangementet her. Foto: Siw Pessar ____________________________________________________________

Arrangementet er gratis og åpent for alle.Det blir anledning til å kjøpe både bøker og drikke. Du kan også kjøpe boken her i forkant.Velkommen!